Postani predavač/ica njemačkog jezika u Spajalici

njemacki jezik

Obrazovno-razonodni centar za mlade Spajalica traži predavača/icu za vođenje kursa njemačkog jezika pod uvjetima opisanim u nastavku:

Pozicija: Predavač/ica kursa iz njemačkog jezika

Okvirni opis posla: Predavač/ica će biti dužan/na voditi jedan ili više kurseva njemačkog jezika, u ovisnosti od rasporeda i interesa polaznika/ca kursa. Predavač/ica obavezan/na je pripremati časove kursa, a svi potrebni materijali će mu biti/joj osigurani. Kurs pohađa minimalno 5, a maksimalno 10 polaznika/ca.

Uvjeti: BA diploma (odsjek za germanistiku), nije obavezno ali je poželjno da predavač/ica već ima ranije iskustvo u vođenju kurseva ili časova.

Broj i raspored radnih sati: Kursevi se održavaju radnim danima, dva puta sedmično. Trajanje jednog časa je dva sata (u periodu od 18.00 do 20.00 sati).

Lokacija: ul. Banjska 2, 71210 Ilidža (https://imgur.com/a/ko94Ax1)

Period angažmana: Tokom trajanja kursa (9 sedmica) uz mogućnost produžetka saradnje.

Naknada za rad: 400,00 KM za jedan cijeli kurs.

Kontakt osoba: Faruk Topuz, Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.

Način prijave: Zainteresirani aplikanti/ce obavezni su dostaviti prijavu za navedenu poziciju najkasnije do 28.2.2020. g. do 23.59 sati na email adresu Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli. s naznakom Prijava za poziciju predavača/ice kursa iz njemačkog jezika. Prijava mora sadržavati CV, a ukoliko ste student/ica, onda je uz CV potrebno priložiti i skeniranu prvu stranicu indeksa.

Osnivač Obrazovno-razonodnog centra za mlade Spajalica je Institut za razvoj mladih KULT.

©2022 Obrazovno-razonodni centar za mlade SPAJALICA.

Search