Srednjoškolci su usvojili nova znanja i spremni su za nove akcije

U Obrazovno-razonodnom centru za mlade SPAJALICA održan je trening TALLU Obrazovno-razonodnom centru za mlade SPAJALICA održan je trening TALL(Teamwork.Activism.Leadership.Learning) u organizaciji YES Alumni BiH tokom kojeg su obrađene teme Timskog rada i liderstva te Aktivizma i volontiranja. Na treningu je sudjelovalo ukupno 14srednjoškolaca iz cijele BiH.

tall 1

 „Prijavio sam se na ovaj trening jer sam već i ranije imao priliku sudjelovati u sličnim programima i„Prijavio sam se na ovaj trening jer sam već i ranije imao priliku sudjelovati u sličnim programima isvaki put sam bio prezadovoljan. Uvijek želim proširiti svoje znanje, a posebno iz tema koje smoobrađivali tokom ova četiri dana. Također, ovo je bila savršena prilika da pokažem i neke svojesposobnosti koje imam, upoznam nove prijatelje i družim se. Ovaj trening mi se super svidio i veomasam zadovoljan svojim angažmanom tokom treninga“, izjavio je Azam Hadžimujić iz Doboja.

tall 2

Svi učesnici/e treninga pokazali su visok stepen interesovanja i veliku želju za učenjem.Institut za razvoj mladih KULT i American Council su podržali realizaciju ovog treninga.

©2022 Obrazovno-razonodni centar za mlade SPAJALICA.

Search