Dan mladih Općine Ilidža – druženje za sve generacije

dan mladih Obrazovno-razonodni centar za mlade SPAJALICA u subotu, 20. oktobra 2018. godine proslavio je Dan mladih Općine Ilidža.

Za mlade iz ove općine, ali i svih drugih dijelova Sarajeva i Bosne i Hercegovine organizovan je cjelodnevni program sa edukativnim i kretivnim radionicama, igrama bez granica, predstavom za djecu, sajmom rukotvorina, druženjem sa klovnom. Bit će organizovane i sportske aktivnosti, turniri u fudbalu i košarci.

 

 

U programu obilježavanja Dana mladih Općine Ilidža prošle učestvovalo je nekoliko stotina dječaka i djevojčica, mladih i njihovih roditelja.

Tradicionalna omladinska manifestacija Dan mladih općine Ilidža 2017. koju organizuju volonteri/ke Instituta za razvoj mladih KULT obilježava se već četrnaest godina, a ove godine obuhvatila je veliki broj aktivnosti za djecu i mlade, koje su  bile besplatne i otvorene za sve zainteresirane.

dan mladih2

Dan mladih Općine Ilidža organizovao je Obrazovno-razonodni centar za mlade SPAJALICA čiji je osnivač Institut za razvoj mladih KULT, uz podršku Općine Ilidža.

©2022 Obrazovno-razonodni centar za mlade SPAJALICA.

Search