Aktivnosti za mlade

Instruktivna nastava za učenike osnovnih  i srednjih škola

Zašto ove godine ne biste popravili svoj školski uspijeh ili prosjek ocjena iz pojedinih školskih predmeta?! Zašto teška matematika ne bi konačno postala zabavna? Zašto biologija mora biti uopće komplikovana? Zašto vas zbunjuju gramatička pravila maternjeg ili nekog stranog jezika?

Odgovore na ova pitanja možete dobiti u našim instruktivnim radionicama za mlade. Instruktivna nastava za sve učenike osnovnih škola iz predmeta bosanski jezik i književnost, engleski i njemački jezik, matematika , fizika, biologija i hemija.  


 Instrukcije se održavaju vikendom u popodnevnim satima i u malim radnim grupama. Svi učenici koji imaju određenih problema sa razumijevanjem i svladavanjem školskog gradiva mogu doći i potražiti pomoć u našim instruktivnim radionicama.  Instruktori su također, mladi ljudi, studenti koji će se potruditi vašoj djeci prenijeti svoje znanje i pronaći metod rada koji vašoj djeci najviše odgovara.

Prijave možete popuniti online ili direktno u Centru. Također, za sve dodatne informacije se možete dogovoriti na licu mjesta sa instruktorima. U prijavi je potrebno navesti za koje predmete ste zainteresirani da bismo lakše formirali grupe.

 

1. termin održavanja kursa 31-12-2999 13:00
Završni termin kursa 31-12-2999 13:00
Kapacitet 15
Dosad prijavljeno polaznika 2
Broj raspoloživih mjesta 13
Cijena 8 KM po satu
KM8.00 13
©2020 Obrazovno-razonodni centar za mlade SPAJALICA.

Search